Lisätietoja palvelusta

Sopimustekstien tekijä

ICT-sopimuspohjakokoelmakonseptin on kehittänyt ja kaikki sopimuspohjat on laatinut lakimies ja perustajaosakas Kari Keturi Law Office Dancon Oy:stä. Keturi on toiminut yrittäjänä vuodesta 1990 helsinkiläisessä kansainväliseen liikejuridiikkaan keskittyneessä lakitoimistossaan ja tehnyt tuhansia juridisia toimeksiantoja sadoille suomalaisille ja ulkomaisille yrityksille. Toimiston asiakaskunta koostuu tällä hetkellä pääasiassa keskikokoisista ja pienemmistä suomalaisyrityksistä, joilla ei ole palveluksessaan omaa lakimiestä.

Kari Keturi on erikoistunut sopimusten laatimiseen ohjelmisto- ja ICT-alalta sekä ICT-yritysten IPR- ja yhtiöoikeusasioiden hoitamiseen.

Yrityskohtainen koulutus ja säännöllinen luennointi eri järjestöjen ja organisaatioiden tilaisuuksissa ICT-alan juridiikasta ovat myös olennainen osa Keturin lakipraktiikkaa. TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry:n kanssa Keturi on ollut yhteistyössä jo 1990-luvun lopulta lähtien.

ICT-sopimuspohjapalvelun käyttöehdot

Tutustu palvelun käyttöehtoihin tästä

Palvelun tilaaminen ja maksaminen

Palvelu tilataan verkkokauppasovelluksen kautta.

Mikäli tilaaja valitsee maksutavaksi  verkkopankin tai luottokortin, palvelu on  tilaajan käytössä välittömästi kun tilausprosessi on saatettu päätökseen.

Jos  tilaaja valitsee maksutavaksi  laskun, lähetämme tilaajalle ensisijaisesti verkkolaskun tai mikäli verkkolaskutustietoja ei ole ilmoitettu, lähetämme paperilaskun.
Laskun lähetyksen jälkeen lähetämme pyydettäessä laskun kopion sähköpostitse tilaajan antamaan osoitteeseen. Kun maksusuoritus näkyy pankkitilillämme, avaamme palvelun ja lähetämme asiakkaalle siitä viestin.

Jos asiakas maksaa laskulla ja haluaa palvelun nopean avauksen, hän voi pyytää lähettämään laskusta sähköpostikopion ja maksaa laskun sen perusteella sekä toimittaa maksukuitin kopion sähköpostilla jari.salo(at)tieke.fi, tämän jälkeen avaamme palvelun.

Tieke ry

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry on puolueeton ja riippumaton yhdistys. TIEKE on vaikuttaja, verkottaja ja vauhdittaja digitaalisen osaamisen kehittämisen ja digitaalisten toimintaprosessien edistämisen alueilla. TIEKE ry on perustettu 1981.

Päivitykset

Uusimpia sopimuspohjia

Suomenkieliset ICT-sopimuspohjat

Toimintaohje – tekoälyn käyttö (ChatGPT) – yhtiön näkökulmasta

Toimintaohjepohja tehty yhtiön näkökulmasta tilanteeseen, jossa yhtiön työntekijöitä ohjeistetaan tekoälysovelluksen sallituista käyttötavoista työnantajan työtehtävissä ja/tai laitteilla

Yhtiön toimintaohje – Ei tekoälyn käyttöä – yhtiön näkökulmasta

Toimintaohjepohja tehty yhtiön näkökulmasta tilanteeseen, jossa yhtiön työntekijöitä kielletään käyttämästä tekoälysovelluksia työnantajan työtehtävissä ja/tai laitteilla.

Englanninkieliset ICT-sopimuspohjat

ASSET PURCHASE AGREEMENT – software-teknologian ostosopimus myyjän näkökulmasta

 Sopimuspohja tehty myyjän näkökulmas­ta tilanteeseen, jossa ICT-firma ostaa toiselta alan yritykseltä laajan ohjelmistoliiketoimintakokonaisuuden ja liittää sen omaan teknologiaansa ja liiketoimintaansa.  Lisäksi tässä sopimuspohjassa sopijapuolet solmivat kauppaa täydentävät erilliset konsultti-, ylläpito- ja jälleenmyyntisopimukset.

TERMINATION AGREEMENT – neutraali versio, jälleenmyyntisopimus

Sopimuspohja tehty neutraalista näkökulmas­ta tilanteeseen, jossa pitkäaikainen jälleenmyyjä lopettelee liiketoimintaansa loppuvuodesta ja sopii päämiehensä kanssa jälleenmyyntisopimuksen päättämisen ehdoista ja aikatauluista.

Company Policy – Use of AI_(ChatGPT) – yhtiön näkökulmasta

Toimintaohjepohja tehty yhtiön näkökulmasta tilanteeseen, jossa yhtiön työntekijöitä ohjeistetaan tekoälysovelluksen sallituista käyttötavoista työnantajan työtehtävissä ja/tai laitteilla.